Pretul serviciilor oferite se stabileste in functie de bugetul clientului si de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Pretul unei traduceri se calculeaza in functie de numarul de caractere cu spatii ale documentului (puteti verifica in documentul Word, functia Tools – Word Count – Characters with spaces), orice document avand cel putin 1 pagina. Calculul se va face la 2000 de caractere cu spatii.

Actele tipizate se calculeaza la pagina fizica.

In cazul traducerilor cu un grad ridicat de dificultate (tehnic, medical, IT) si al traducerilor urgente pretul pe pagina se va majora cu 50%.

Traducere urgenta inseamna orice traducere solicitata in aceeasi zi lucratoare sau documente de peste 10 pagini solicitate in ziua lucratoare urmatoare transmiterii comenzii.

In cazul serviciilor de legalizare pe care le intermediem, preturile se stabilesc in functie de onorariul notarului

De asemenea, tariful pentru interpretariat se va stabili in functie de durata interpretariatului, de limba si de interpretul disponibil.

Colationarile se tarifeaza la jumatate din pretul pe pagina de traducere, cu conditia furnizarii documentului ce urmeaza a fi verificat in format word.

Acordam discounturi pentru clientii fideli si pentru un volum de peste 50 de pagini/comanda.

Traducerile autorizate pentru care se solicita mai mult de 2 exemplare se vor tarifa cu 3 lei/pagina fizica a documentului autorizat.

Pentru reemiterea documentelor la o data ulterioara predarii initiale, se va percepe 30% din valoarea totala a comenzii anterior plasate si achitate.

Limba Pret/Pagina
ENGLEZA 27 lei
FRANCEZA 27 lei
ITALIANA 27 lei
SPANIOLA 27 lei
GERMANA 32 lei
MAGHIARA 55 lei
RUSA 40 lei
PORTUGHEZA 40 lei
OLANDEZA ACTE AUTO 45 lei
OLANDEZA 65 lei
GREACA 55 lei
BULGARA 55 lei
POLONA 65 lei

Preturile afisate nu contin TVA!