Promptitudine, profesionalism, seriozitate!

Biroul de traduceri Elite a luat nastere din dorinta de a satisface dorintele clientilor nostri, pastrand echilibrul intre raportul calitate-pret. Ne adresam atat firmelor, cat si persoanelor fizice. Oferim calitatea serviciilor, informarea corecta si completa, promptitudinea si seriozitatea cu care venim in intampinarea solicitarilor dumneavoastra. Toti traducatorii nostri colaboratori sunt autorizati de Ministerul Justitiei si au o experienta semnificativa in domeniul traducerilor.

Realizam traduceri dintr-o gama variata de domenii, si anume:

  • general: scrisori, e-mailuri
  • tipizate: certificate de nastere, de casatorie, de deces, de mostenitor, caziere, permise auto, pasapoarte, carti de identitate, acte de studii, etc.
  • juridic: contracte, hotarari judecatoresti, acte constitutive, certificate de inregistrare, certificate de rezidenta, certificat constatator, extrase de la Registrul Comertului, certificate de radiere, certificate de inregistrare de mentiuni, certificate ISO, etc.
  • economic si financiar-bancar: contracte bancare, bilanturi, certificate de atestare fiscala,etc.
  • tehnic: documentatie tehnica, studii de fezabilitate, caiete de sarcini, manuale de utilizare etc.
  • medical: adeverinte medicale, fise de externare, etc.
  • IT, site-uri
  • altele: resurse umane (ROI, evaluari personal, fise de post, CV-uri), documentatie managementul calitatii, articole presa

Va putem oferi urmatoarele servicii:

La cererea clientului, putem oferi servicii de tehnoredactare, scanare, imprimare la preturi avantajoase.

Traduceri/Retroversiuni simple

Sunt acele traduceri care se transmit prin e-mail si care nu necesita semnatura si stampila traducatorului autorizat.

Traduceri/Retroversiuni autorizate

Sunt acele traduceri care necesita semnatura si stampila traducatorului autorizat.

Traduceri/Retroversiuni legalizate

Reprezinta traducerile realizate de un traducator autorizat ale carui semnatura si stampila sunt legalizate, ulterior, de un birou notarial.

Traduceri/Retroversiuni apostilate

Se pot apostila atat actele originale, cat si traducerile legalizate. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Colationari

Colationarea inseamna verificarea unor traduceri care au fost realizate de alti traducatori si se tarifeaza, de obicei, la jumatate din pretul pe pagina de traducere.

Interpretariat

Presupune intermedierea discutiei dintre doua sau mai multe persoane vorbitoare de limbi diferite. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.